Toimitusehdot

Toimitusehdot

Voimassa 02.09.2016 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Latauskoodit.fi, Y-tunnus 2254874-7. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden tuotteiden muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet voi tilata internetin välityksellä osoitteesta www.latauskoodit.fi. Kaikki tilaukset vahvistetaan verkkosivulla tilauksen yhteydessä sekä sähköpostilla, jossa ilmoitetaan mm. tehdyn tilauksen hinta, tilatut tuotteet sekä tuotteen myyjän ja ostajan yhteystiedot. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Tilauksen tekemällä tilaajalle muodostuu maksuvelvoite tilatuista tuotteista.

Tilausvahvistus ja tilauksen maksaminen

Tilauksen voi maksaa tilauksen tekemisen yhteydessä verkkopankkien verkkomaksupainikkeilla (Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken), Visa, Visa Electron- tai MasterCard-korteilla, luottolaskulla, mobiililompakolla (MobilePay ja MasterPass) tai e-mail ennakkolaskulla. Kaikki maksutapamme tilauksen laskutus mukaan lukien ovat täysin lisämaksuttomia, mukaan lukien laskulla tilaaminen. Ostos, eikä ostoskori tule yllättämään sinua esimerkiksi laskutuslisällä tai luottokorttikomissiolla. E-mail ennakkolasku valittaessa lähetämme tilauksen vahvistuttua sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet: * tilauksen tiedot * viitenumeron * pankkitilinumeromme * tilauksen hinnan Ennakkomaksulla tilattaessa tilaus toimitetaan maksun saapuessa. Laskulla tilattaessa tilauksen maksun voi suorittaa tilattujen tuotteiden vastaanottamisen jälkeen. Lähetämme sähköpostitse päivityksen kaikista muutoksista tilauksessa, mukaanlukien ilmoituksen maksun vastaanottamisesta tai hyväksytystä luottopäätöksestä sekä tuotteiden toimittamisesta.

Maksamisen turvallisuus

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Maksukaista (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4). Maksukaista on Finanssivalvonnan valvonnassa toimiva kotimainen maksulaitos. Maksamiseen siirrytään Maksukaistan verkkopalvelun kautta ja tiliotteella maksun saajana näkyy Paybyway Oy. Maksukaista välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin, ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Maksu- tai luottokortilla maksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Korttimaksamisessa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

Miten voin maksaa tekemäni tilauksen tilisiirrolla?

Halutessasi voit suorittaa tilauksen maksusuorituksen oheisia tilauksen maksutietoja hyödyntäen. Suosittelemme kuitenkin välittömän maksutavan käyttämistä tilauksen tekemisen yhteydessä (esim. verkkomaksupainike, maksu- tai luottokortti, tai lasku), jotta tilattu latauskoodi pääsee automaattisesti toimitukseen heti tilauksen tekemisen yhteydessä. Jos tilaus maksetaan e-mail ennakkolaskulla, voi tulee maksusuoritus suorittaa oheista maksutietoa hyödyntäen: Tilille: FI98 7997 7997 3003 35 Saaja: Latauskoodit.fi Viite: [Tilauksesi tilausnumero] Summa: [Tilauksesi hinta] Ulkomailta saapuvissa maksuissa pankkimme SWIFT-osoite on: HOLVFIHH 

Tuotteet

Kaikki latauskoodit ovat alkuperäisiä ja ne ovat ladattavissa ohjeissa mainituilta sivuilta. Tuotteiden varastoarvot ovat reaaliaikaisia ja ne päivittyvät aina ostotapahtuman jälkeen.

Toimitusaika

Tuotteet toimitetaan välittömästi sähköpostiin maksun kirjautumishetkellä. Välitöntä maksutapaa tilauksen yhteydessä käytettäessä (esim. verkkomaksupainike, maksu- tai luottokortti, tai lasku) tilaus toimitetaan välittömästi tilaustapahtuman päätteeksi. Tilaukset voi maksaa myös tilisiirrolla, mutta huomioithan, että tilisiirtomaksuissa on 1-2 pankkipäivän viive. Ehtona välittömälle toimitukselle on ostotapahtuman sijainti Suomessa tai vakioasiakkuus ulkomailta (ulkomaille latauskoodeja toimitettaessa joudumme tarkistamaan ostajan tiedot). Suomen ulkopuolelta saapuvissa tilauksissa ja yli 500 euron tilauksissa on noin 24h tarkistusaika, jonka jälkeen koodi toimitetaan. Yritysasiakkailla on käytössä välitön toimitus.

Tuotteiden virhevastuu

Kaikilla tuotteilla on toimivuustakuu. Jos latauskoodi ei toimi, latauksen yhteydessä tulevasta virheestä tulee toimittaa kuvakaappaus Latauskoodit.fi:n asiakaspalvelulle. Kuvassa tulee näkyä virheilmoitus sekä syötetty koodi. Ilman kuvakaappausta virhettä ei voi todeta ja koodia ei voi reklamoida. Virheellisen tuotteen käsittely tehdään 48h kuluessa ja virheellinen koodi korvataan uudella. Seuraavissa tapauksissa toimimatonta koodia ei voi korvata. A) Koodi on mennyt käytetyksi asiakkaan virheen takia. Virhe luokitellaan esimerkiksi koodin virheelliseksi aktivoinniksi tai koodin luovuttamista toiselle henkilölle. B) Koodin virheestä ei ole ilmoitettu viikon kuluessa. C) Asiakas on käyttänyt koodin. Jos koodi lopettaa toimimisen kesken käytön, yhteys tulee ottaa tuotteen valmistajaan. Emme vastaa asiakkaan aiheuttamasta koodin mitätöimisestä esimerkiksi verkkopeleissä (esim. häiriökäytös peliä pelattaessa) D) Asiakas ilmoittaa koodin toimimattomaksi, se testataan Latauskoodit.fi asiakaspalvelun toimesta ja koodi osoittautuukin toimivaksi. Latauskoodit ovat kertakäyttöisiä ja testattu koodi lukkiutuu tällöin Latauskoodit.fi testitiliin, eikä sitä voi käyttää enää muulla tilillä. Toimitamme vastaavissa tapauksissa aina kuvakaappauksen onnistuneesta aktivoinnista asiakkaalle.

Tilauksen peruuttaminen ja palautus

Tilausta ei voi peruuttaa tilauksen tekemisen jälkeen, koska koodit toimitetaan välittömästi tilauksen tekemisen yhteydessä. Jos koodi on varastovirheen tai muun järjestelmävirheen vuoksi jäänyt toimittamatta, asiakkaalla on peruutusoikeus tilaukseen. Koodit ovat kertakäyttöisiä, joten jo toimitettua tilausta ei voi peruuttaa. Peruutusoikeus ei myöskään synny, jos koodi on saapunut väärään sähköpostikansioon, esimerkiksi sähköpostin roskapostikansioon. Virhetilanteessa yhteys tulee ottaa suoraan Latauskoodit.fi:n asiakaspalveluun. Tilattu koodi voidaan tarvittaessa toimittaa uudestaan asiakaspalvelun toimesta. Kaikki Latauskoodi.fi sivulla olevat tuotteet ovat latauskoodeja, lisenssejä tai DLC-koodeja, joiden tuotetietoihin asiakkaan tulee tutustua ennen tilauksen tekemistä ja ostopäätöstä. Tuotteen toimituksen jälkeen tilausta ei voi peruuttaa.

Ennakkojulkaisut ja oikeus peruutukseen

Ilmoitetut julkaisupäivät ja ennakkohinnat ovat maahantuojien arvioita ja saattavat muuttua. Latauskoodit.fi ei vastaa viivästyneiden toimitusaikojen tai kuljetuksen aiheuttamista välillisistä haitoista (force major). Pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksen tuotteen saatavuusongelmien vuoksi.

Tilauksen yhteydenottolomake ja yhteydenotot

Kuluttajansuojalain 6 luvun 9 § (30.12.2013/1211) mukaisen peruuttamislomakkeen löydät täältä. Tilauksen tekemisen jälkeen voit halutessasi olla yhteydessä myös maksuttomaan palvelunumeroomme 045-350 2947 (ark. 11-18). 

Muuta

Pidätämme oikeuden muutoksiin toimitusehdoissa. Latauskoodit.fi käsittelee kaikki asiakastiedot luottamuksellisesti.

Rekisteriseloste ja Yrityksen rekisteröity osoite

Rekisteriseoloste sekä yrityksen rekisteröity osoite

Henkilötietolain 10 §:n mukainen rekisteriseloste. Tarkennettu 2.9.2016.

1. REKISTERINPITÄJÄ

Latauskoodit.fi Hermannin Rantatie 5, Kauppakeskus REDI 00580 Helsinki.

2. REKISTERIASIOISTA VASTAAVA OSASTO

Latauskoodit.fi Asiakaspalvelu

3. REKISTERIN NIMI

Latauskoodit.fi asiakasrekisteri.

4. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

Asiakastietojen ylläpitoa, asiakassuhteiden hoitoa ja palveluiden kehittämistä varten.

5. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Uuden asiakassuhteen aloittamiseksi tarvittavat tiedot: nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Internetsivuilla palveluiden yhteydessä kerättävät tiedot ilmenevät aina kyseessä olevasta kaavakkeesta.

6. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Asiakkaan uuden asiakassuhteen aloittamisen yhteydessä ilmoittamat tiedot tai myöhemmin muutoksen yhteydessä saadut tiedot ja Internetsivuilla palveluiden käytön yhteydessä ilmoitetut tiedot.

7. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE

Tietoja ei luovuteta EU:n eikä ETA:n ulkopuolelle. Tietoja ei luovuteta yhteisomistuksessa olevien yhtiöiden ulkopuolelle, pois lukien viranomaistahot laissa määritellyin perustein.

8. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

A. Manuaalinen aineisto Manuaalista aineistoa ei ole. B. ATK:lle tallennetut tiedot Tiedot käsitellään luottamuksellisesti eikä niihin pääse käsiksi yrityksen ulkopuoliset henkilöt/tahot.