Need for Speed: The Run (Limited Edition) (latauskoodi)

Need for Speed: The Run (Limited Edition) (latauskoodi)

18,80 

PC: Need for Speed: The Run (Limited Edition) latauskoodi. Latauspaikka: Origin.

Availability: Varasto loppu
  • Kuvaus
  • Lisätiedot
  • Arviot (0)

Kuvaus

Need for Speed: The Run (Limited Edition) latauskoodi. Latauspaikka: Origin. Latauskoodi toimitetaan välittömästi tilauksen maksamisen jälkeen sähköpostitse järjestelmämme toimesta.

Need for Speed ​​Run sisältää kiivasta kilpa-ajamisen eri puolilla USA: ta. Ainoa tapa saada elämäsi takaisin osallistumaan laittomiin kilpailuihin ja tee ensin San Franciscosta New Yorkiin. Ei nopeusrajoituksia. Ei säännöt. Ei allianssia. Tarvitset vain ajotaitoa ja päättäväisyyttä, kun kisaat satoja maailman tunnetuimpia ajajia vastaan ​​USA: n vaarallisimmilla teillä. Kiidä läpi tiheiden kaupunkien, jäisten vuoristoteiden ja kapeiden kanjoniin samalla välttäen poliisi, joka on valmis – erittäin halukas – käyttämään kovia keinoja sinut pysäyttämään.

Se on nimeltään The Run. Laiton, korkean panoksen kilpailu eri puolilla maata. Ainoa tapa saada elämäsi takaisin on olla ensimmäinen San Franciscosta New Yorkiin. Ei nopeusrajoituksia. Ei sääntöjä. Ei liittolaisia. Sinulla on vain ajotavoitesi ja päättäväisyys, kun taistelet satoja maailman tunnetuimpia kuljettajia maan vaarallisimmilla teillä. Tarvitsetko nopeutta Suorita, kutoat tiheitä kaupunkikeskuksia, rakastat alas jäänmuruja vuoristoja ja liikutat kapeita kanjoneita räikeillä nopeuksilla, samalla kun vältät väsymätöntä poliisivoimaa, joka on valmis – ja halukas – käyttämään tappavaa voimaa viedä sinut alas .

Lisätiedot

Saatavuus

Tuotetta ei tällä hetkellä varastossa

pa_postiluokka

Ilmainen toimitus – 0 e

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

PC

Alakategoria

Latauskoodit

Latauspaikka

Origin

Tuottaja

PC

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Need for Speed: The Run (Limited Edition) (latauskoodi)”