Microsoft Office Professional Plus 2016 (latauskoodi)

Microsoft Office Professional Plus 2016 (latauskoodi)

11,34 

Microsoft Office Professional Plus 2016 latauskoodi.

Availability: 5 varastossa

Kuvaus

Microsoft Office Professional Plus 2016 latauskoodi. Latauskoodi toimitetaan välittömästi tilauksen maksamisen jälkeen sähköpostitse järjestelmämme toimesta.

Sisältää seuraavat: Word 2016, Excel 2016, PowerPoint 2016, OneNote 2016, Outlook 2016, Publisher 2016 ja Access 2016.
Taltioi ideasi sinulle parhaiten sopivalla tavalla – näppäimistöllä, kynällä tai kosketusnäytöllä.
Helppo tapa käyttää Officea tehokkaasti. Kirjoita valintanauhan uuteen Kerro-ruutuun, mistä aiheesta tarvitset ohjeita.
Uusilla teemoilla voit valita Office-kokemuksen, joka sopii juuri sinulle. Tumma- ja Tummanharmaa-teema luovat lukemista helpottavan kontrastin, ja Värikäs-teema antaa Officelle modernin, yhdenmukaisen ilmeen kaikissa laitteissasi.
Paranna lukukokemustasi Tiedot-palvelulla. Palvelun tarjoaa Bing, ja se näyttää aiheeseen liittyviä tietoja Internetistä, kun luet Office-tiedostoa.
Aloitusnäytön mallit sisältävät jo suurimman osan asetus- ja rakennetiedoista, joten voit keskittyä ideoidesi ja tietojesi käsittelyyn.
Seuraa Word-asiakirjojen kommentointia ja merkitse kommentit käsitellyiksi käyttämällä uutta vastauspainiketta.
Siirrä PDF-tiedostojen sisältöä suoraan Wordiin. Voit avata PDF-tiedostoja ja muokata kappaleita, luetteloita ja taulukkoja samaan tapaan kuin tuttuja Word-asiakirjoja.
Säästät aikaa, kun muotoilet tiedot Excelissä. Näin voit tehdä päätelmiä tiedoistasi aiempaa nopeammin. Uudet työkalut tunnistavat merkkijonot ja täyttävät loput tiedot automaattisesti.
Excelin uusilla moderneilla kaavioilla voit perehtyä liiketoimintatietoihisi uusilla tavoilla ja esittää ne entistä monipuolisemmin. Excel suosittelee kaavioita, jotka toimivat tietojesi kannalta kaikkein parhaiten, ja näyttää niistä myös esikatseluita.
Excelissä voit nyt luoda ennusteita arvosarjojesi perusteella yhdellä napsautuksella tulevien suuntausten havainnollistamiseksi.
Voit jakaa PowerPoint-esityksesi verkossa lähettämällä sen linkin tai tarjoamalla sen maksuttoman Office Presentation Service -palvelun avulla. Näin yleisö voi liittyä mukaan mistä tahansa.
Voit upottaa Excel-laskentataulukoita, kaavioita, äänileikkeitä, videoita ja lähes mitä tahansa tiedostoja OneNote-muistikirjoihin. Muistiinpanosi tallennetaan, niitä voi hakea, ja ne synkronoidaan muiden laitteiden OneNote-sovelluksiin. Näin voit käyttää ja jakaa niitä missä tahansa.
Voit vastata aiempaa nopeammin – vastaukset lisätään alkuperäisen viestin tekstirunkoon – välittömän vastaamisen avulla Outlookissa. Kirjoita vain vastauksesi lukuruutuun.
Uudet verkkokuvien tulostustoiminnot säästävät aikaa Publisherissa.
Taulukkoon ja kyselyyn liittyvät tiedot voi asettaa luetteloon ja niistä voi tehdä yhteenvedon nopeasti Accessin avulla. Voit tarkastella kohteen yksityiskohtaisia tietoja napsauttamalla sitä.
Kotoa käsin toimiville yrityksille ja erittäin pienille yrityksille

Lisätiedot

Saatavuus

Heti varastolla, toimitus välittömästi sähköpostilla

pa_postiluokka

Ilmainen toimitus – 0 e

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

Käyttöjärjestelmät

Alakategoria

Latauskoodit

Latauspaikka

Windows

Tuottaja

PC

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Microsoft Office Professional Plus 2016 (latauskoodi)”