The Sims 4 ENG (latauskoodi)

The Sims 4 ENG (latauskoodi)

9,14 

PC: The Sims 4 ENG latauskoodi. Latauspaikka: Origin.

Availability: 7 varastossa

Kuvaus

The Sims 4 ENG latauskoodi. Latauspaikka: Origin. Latauskoodi toimitetaan välittömästi tilauksen maksamisen jälkeen sähköpostitse järjestelmämme toimesta.

Elämästä tuli juuri parempaa. The Sims 4 -elämäsimulaatiopeli, julkaistaan vuonna 2014. The Sims 4 antaa faneille aivan uusia tapoja kokea elämän tähtihetkiä. Täysin uudelle teknologia-alustalle rakennettu The Sims 4 antaa pelaajien luoda ja hallita uuden sukupolven simejä ennennäkemättömällä tavalla. Tehokkaat luovat työkalut ja dynaaminen ja emotionaalisesti rikas pelattavuus tekevät jokaisen simin elämäntarinasta ainutlaatuisen.

“Loimme yli 10 vuotta sitten tämän peligenren ja astumme nyt huikean askeleen eteenpäin keskittyen pelisarjan ytimeen – simeihin”, johtava The Sims 4 tuottaja Rachel Franklin kertoo. ”The Sims -pelien magiikka on aina tullut pelaajien luovuuden ja simien vapaan tahdon yhdistelmästä ja kehitämme tätä yhdistelmää eteenpäin The Sims 4 -pelissä. The Sims 4 on huikea harppaus koko tuotesarjalle ja sen myötä jokaisella simillä on rikkaat emootiot ja niistä kumpuavat mielekkäät sosiaaliset interaktiot. Mahdollisuus vaikuttaa jokaisen simin mieleen, kehoon ja sydämeen herättää tarinat aivan uudella tavalla eloon.”
The Sims 4 esittelee aivan uusia tapoja pelata elämällä. Täysin uutta teknologia-alustaa hyödyntävä peli esittelee entistä älykkäämmät ja emotionaalisesti rikkaammat simit. Nämä simit ovat kehittyneet olennoiksi, joiden jokaiseen tekemiseen vaikuttaa interaktiot ja emotionaaliset tilat. Ja koska pelaajat hallitsevat elämän tähtihetkiä ja epäonnistumisia, elämän kaikki hetket luovat rikkaampia tarinoita. Yhdessä tehokkaiden uusien työkalujen kanssa pelikokemus aloittaa aivan uuden aikakauden The Sims -sarjalle.

The Sims 4 on odotettu elämäsimulaatiopeli, joka antaa sinun pelata elämällä paremmin kuin koskaan aikaisemmin.

Luo älykkäitä ja tunteita omaavia simejä, joiden jokainen teko on tietoisesti tehty ja perustuu heidän vuorovaikutuksiin ja tunnetiloihin. Koe täysin uudet intuitiiviset ja hauskat luomistyökalut. Muotoile simisi Luo Simi –työkalun avulla ja rakenna ainutlaatuisia koteja uudistuneessa Rakennus-moodissa. Ohjaile simiesi mieltä, kehoa ja sydäntä dynaamisen, tunnerikkaan pelattavuuden avulla ja herätä tarinasi henkiin.

Uudet simit – Luo ja ohjaile älykkäämpiä ja entistä tunnerikkaampia simejä.

Älykkyys – Simisi liikkuvat ja käyttäytyvät luonnollisemmin kuin koskaan aikaisemmin, tekivätpä he sitten montaa asiaa samaan aikaan tai ilmaisisivat tunteitaan kävelytyylillään. Valitse simiesi persoonallisuudet, määrittele heidän toiveensa ja tutki simiesi elinikäisten tavoitteiden syvyyttä heidän ajatusten, sosiaalisten taitojen, ammattien ja tunteiden kautta.

Tunnesyvyys – Ensimmäistä kertaa simisi tuntevat ja ilmaisevat tunteita. Simisi voivat kokea monipuolisia ja syviä tunnetiloja ja ovat muiden simien, tekojen, tapahtumien, muistojen ja jopa valitsemiesi vaatteiden ja esineiden vaikutuksen alaisia. Tunteet tarjoavat sinulle enemmän valintoja antamalla sinulle tilaisuuden luoda rikkaampia tarinoita vielä suuremmilla mahdollisuuksilla.

Uudet luovat työkalut – Luo sim ja Rakennus -mooditovat tehokkaampia, intuitiivisempia ja hauskempia kuin koskaan aikaisemmin. Sinulla on vapaus muokata simisi millintarkkuudella. Rakenna unelmiesi koti vaivattomasti täysin uuden huonepohjaisen rakennustyökalun avulla.

Eloisat naapurustot – Valitse simeillesi tontti loistavien ja monipuolisten alueiden listasta. Elävät grafiikat herättävät simiesi kodit henkiin.

Rikkaat palkinnot – Ansaitse uusia esineitä, asusteita ja luonteenpiirteitä läpäisemällä tapahtumia, löytämällä keräilyesineitä ja avaamalla saavutuksia.

Jaa luomuksiasi – Jaa simiesi kotitalouksia kavereidesi ja yhteisön kanssa. Lataa yhteisön luomuksia saadakseni täysin uuden ulkonäön.

Lisätiedot

Saatavuus

Heti varastolla, toimitus välittömästi sähköpostilla

pa_postiluokka

Ilmainen toimitus – 0 e

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

PC

Alakategoria

Latauskoodit

Latauspaikka

Origin

Tuottaja

PC

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “The Sims 4 ENG (latauskoodi)”