The Sims 4: Vampires (latauskoodi)

The Sims 4: Vampires (latauskoodi)

25,90 

PC: The Sims 4: Vampires latauskoodi. Latauspaikka: Origin.

Availability: 1 varastossa

Kuvaus

The Sims 4: Vampires latauskoodi. Latauspaikka: Origin. Latauskoodi toimitetaan välittömästi tilauksen maksamisen jälkeen sähköpostitse järjestelmämme toimesta.

Muunna simisi voimakkaiksi vampyyreiksi ja elä ikuisesti The Sims™ 4 Vampyyrit -lisäosan uudessa aavemaisessa kohteessa. Luo upouusilla työkaluilla erilaisia vampyyreita ja avaa ainutlaatuisia voimia, jotka antavat simeillesi yliluonnollisia kykyjä. Pakene Forgotten Hollowiin, rakenna luolasto ja hengaile muiden kuolemattomien kanssa.

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

Luo vampyyreita Uudella siminluonnin asetuksella voidaan luoda kiehtovia tai pelottavia vampyyrisimejä. Valitse niiden hampaat, lisää kiiluvat silmät ja muokkaa jopa ainutlaatuista synkkää muotoa, jonka voit omaksua suuttuessasi tai pelotellessasi muita simejä.

Valjasta yliluonnollisia voimia Ansaitse ja käytä kymmeniä ainutlaatuisia voimia, jotka antavat vampyyreiden hallita simien mieliä tai manata henkienergiaa. Tasapainota taitosi heikkouksilla ja avaa uusia voimia voittamalla eeppisiä kaksintaisteluita, joiden avulla nouset arvoasteikoilla.

Pakene Forgotten Hollowhun Forgotten Hollown synkkä ja usvan peittämä maa on täydellinen paikka vampyyreille sosialisoida ja vaihtaa vapaalle. Käy tutkimassa hylätyn kartanon salaisuuksia, kerää kammottavien uusien reseptien ainesosia ja muuta rakentamaasi luolaston.

Elä ikuisesti Koe vampyyrien elämä ja valitse elämäntapasi. Juotko simeistä vai taltutatko janosi syömällä hurmehedelmiä? Syleiletkö pahuutta ja aiheutatko ongelmia vai sulaudutko joukkoon ja aloitatko vampyyriperheen? Mitä valitsetkin, vältä aina auringonvaloa ja valkosipuliruokia.

Lisätiedot

Saatavuus

Heti varastolla, toimitus välittömästi sähköpostilla

pa_postiluokka

Ilmainen toimitus – 0 e

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

PC

Alakategoria

Latauskoodit

Latauspaikka

Origin

Tuottaja

PC

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “The Sims 4: Vampires (latauskoodi)”