The Sims 4: Parenthood (latauskoodi)

The Sims 4: Parenthood (latauskoodi)

28,60 

The Sims 4: Parenthood latauskoodi. Latauspaikka: Origin.

Availability: Varasto loppu
  • Kuvaus
  • Lisätiedot
  • Arviot (0)

Kuvaus

The Sims 4: Parenthood latauskoodi. Latauspaikka: Origin. Latauskoodi toimitetaan välittömästi tilauksen maksamisen jälkeen sähköpostitse järjestelmämme toimesta.

Ohjaa simisi kohti aikuisuutta

Tykkäätkö pelata perheillä? Tämä on Game Pack juuri sinulle! The Sims 4 Vanhemmuus -paketissa simisi voivat viihtyä uusien koko perheen puuhien parissa, tehdä kodistaan heidän näköisensä ja kehittää vanhemmuustaitoaan.

Tulevaisuus on sinun käsissäsi

Anna sim-vanhemmillesi työkalut seuraavan sukupolven kasvattamiseen onnellisiksi ja hyvinvoiviksi aikuisiksi.

The Sims™ 4 Vanhemmuus -paketissa simiesi on kehitettävä vanhemmuustaitoaan, jotta he osaavat johdattaa lapsensa kohti aikuisuutta. Simien pitää valita, milloin rankaista ja milloin rohkaista, opettaa elämänarvoja ja tehdä pysyvä vaikutus lastensa tulevaisuuteen. Mukana tulee hauskoja yhteisiä puuhia koko perheelle sekä uutta täydennystä kodin sisustukseen ja vaatekaappiin.

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

Kehitä vanhemmuustaitoa. Kehitä simeisi vanhemmuustaitoa, jotta he osaavat täyttää jälkikasvunsa tarpeet ja vaikuttaa heidän käyttäytymiseensä. Uusia kasvatuskeinoja simit oppivat kokemuksen myötä ja tekemällä päätöksiä siitä, milloin on rangaistava huonoa käytöstä, milloin rohkaistava hyvää käytöstä ja milloin kannattaa vain antaa lasten olla lapsia.

Muovaa simiesi lapsuutta. Tekemäsi päätökset vaikuttavat siihen, millainen vanhempi simisi on ja millaisen jäljen hän jättää lapsensa tulevaisuuteen. Jokainen päätös muovaa lapsen luonnetta, vaikuttaa hänen piirteisiinsä ja perhesuhteisiinsa ja ohjaa häntä tiellä aikuisuuteen.

Viihdy uusien koko perheen puuhien parissa. Kokoa simisi perhe yhteen viettämään hauskaa laatuaikaa. Kaikenikäiset simit voivat tehdä yhteistyötä erilaisissa kouluprojekteissa, ilmaisten luovuuttaan rakennuspalikoilla tai osallistuen vapaaehtoistyöhön hyvän tarkoituksen puolesta.

Tee simiesi kodista heidän näköisensä. Uusilla koko perheen vaatteilla ja esineillä voit uudistaa simiesi ja heidän kotinsa ilmeen. Voin tehdä lastenhuoneesta huippupersoonallisen, remontoida keittiön kotoisammaksi ja antaa simiesi ilmaista urheilullista tai taiteellista puoltaan uusilla asuilla.

Lisätiedot

Saatavuus

Tuotetta ei tällä hetkellä varastossa

pa_postiluokka

Ilmainen toimitus – 0 e

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

PC

Alakategoria

Latauskoodit

Latauspaikka

Origin

Tuottaja

PC

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “The Sims 4: Parenthood (latauskoodi)”