Windows 7 Home Premium OEM (latauskoodi)

Windows 7 Home Premium OEM (latauskoodi)

30,45 

Windows 7 Home Premium OEM latauskoodi.

Availability: 203 varastossa

Kuvaus

Windows 7 Home Premium OEM latauskoodi. Kieli: Englanti Latauskoodi toimitetaan välittömästi tilauksen maksamisen jälkeen sähköpostitse järjestelmämme toimesta.

Microsoft Windows 7 Home Premium on Home Basic -version laajennettu versio. Molemmat variantit kehitettiin yksityiseen kotikäyttöön. Edeltäjäänsä, Windows Vistaan, verrattuna Windows 7 Home Premium -käyttöjärjestelmä tuo mukanaan monia muutoksia, kuten esimerkiksi käyttöliittymän parannuksen, uusia toimintoja ja ominaisuuksia, suorituskyvyn kohennuksen, sekä turvallisuuteen liittyviä parannuksia. Windows Home Premium 7 -käyttöjärjestelmä tarjoaa käyttöösi ainutlaatuisia sisältöjä, kuten lukuisia mediasovelluksia.

Helppokäyttöinen ja suorituskykyisempi

Win 7 Home Premium -käyttöjärjestelmä häikäisee modernilla käyttöliittymällään, uusilla ominaisuuksillaan ja lukuisilla parannuksillaan. Näin järjestelmän käyttäjäystävällisyyttä parannettiin entisestäänkin. Esimerkkinä tästä Ribbon-valintanauhan lisääminen tärkeimpiin ohjelmiin, kuten esimerkiksi Windows WordPadiin ja Paintiin. Näin tärkeimmät toiminnot ovat aina näkyvilläsi ja helpottavat niin myös työsi tehokkuutta. Valinnaisten syöttötapojen tukemana Microsoft Windows 7 Home Premium tarjoaa hyödyllisiä lisätoimintoja, kuten Multi-Touch -monikosketustoiminnon, jonka avulla hahmottelu Paintissä onnistuu vaikka monellakin sormella yhtä aikaa. Windows Home Premium 7 -käyttöjärjestelmällä voit sijoittaa työpöydällesi Widget-pienoisohjelmia mielesi mukaan, eikä rajoittautua yhteen ainoaan sivupalkkiin. Näiden optisten parannusten lisäksi Windows 7 Home Premium -käyttöjärjestelmä tuo mukanaan suorituskykyyn liittyviä parannuksia, kuten esimerkiksi DirectX 11 -rajapinnan. Tämä tarjoaa tarvittavan grafiikkatuen järjestelmällesi, mitä mm. laajemmat grafiikkaprosessit tarvitsevat. Yleisesti ottaen Win 7 Home Premium on nopeampi kuin edeltäjänsä Windows Vista, vaikkakin järjestelmälle asetetut vaatimukset ovat verrattaessa pienemmät.

Uusia ohjelmia ja paljon muuta Windows 7 Home Premium -käyttöjärjestelmässä

Microsoft Windows 7 Home Premiumissa on lukuisia uusia toimintoja ja ohjelmia voidaksesi nauttia kaikista käyttöliittymään ja järjestelmän suorituskykyyn tehdyistä parannuksista täydellisesti:

Virheentallennusohjelma: virheraporttien protokollointi
Uudistunut tietoturvakeskus: palomuuri- ja virustorjunta
Device Stages: ulkoisten laitteiden parannettu hallinta
Virtuaaliset kansiot Explorerissa: ns. ”Kirjastot” nopeaan tiedonselaukseen
Puheentunnistus ja näytönluku: sovelluksen luoma tuki käyttäjille, joilla on heikentynyt työkyky
Parannetut tehtäväpalkki- ja esikatseluvaihtoehdot
Nopeampi navigointi paremman Windows-haun avulla
Kotiverkon yksinkertainen luominen
Kosketustoimintotuki
Windows Home Premium 7 -käyttöjärjestelmästä on poistettu tarpeettomia Tehtäväpalkki- ja Explorer-toimintoja lähinnä kehityssyistä. Sen sijaan Win 7 Home Premium tarjoaa uusia toimintoja ja ohjelmia kuten HDTV-tuen tai kirjoittamisen DVD-levylle sekä niiden toiston. Microsoft Windows 7 Home Premiumissa on myös Windows Media Center -multimediaohjelma, joka puolestaan sisältää Windows Media Playerin ja muutamia pelejä.

Turvallinen kotisysteemi Windows 7 Home Premiumilla

Win 7 Home Premium -käyttöjärjestelmä tarjoaa mahdollisuuden käyttää biometrista tunnistusta. Tätä ominaisuutta voidaan käyttää sisäänkirjautumiseen, käyttäjän oikeuksien määrittämiseen tai yleisesti käyttöjärjestelmän käyttöoikeuden tarkistamiseen. Windows 7 Home Premium -käyttöjärjestelmä on näin ollen vain ja ainoastaan sinun käytössäsi ja siten myös erittäin turvallinen. Microsoft Windows 7 Home Premiumin järjestelmäohjelmisto on listattuna ns. valkoiselle listalle (Whitelist), jolloin ohjelmat saavat järjestelmänvalvojan oikeudet suorituksen aikana automaattisesti, eikä tunnistusta tarvitse tehdä toistamiseen. Windows Home Premium 7 – käyttöjärjestelmä pysyy päivitysten ansiosta ajankohtaisena, ja näin myös turvallisena käyttöösi.

Lisätiedot

Saatavuus

Heti varastolla, toimitus välittömästi sähköpostilla

pa_postiluokka

Ilmainen toimitus – 0 e

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

Käyttöjärjestelmät

Alakategoria

Latauskoodit

Latauspaikka

Windows

Tuottaja

PC

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Windows 7 Home Premium OEM (latauskoodi)”