The Sims 3: Pets (latauskoodi)

The Sims 3: Pets (latauskoodi)

9,50 

PC: The Sims 3: Pets latauskoodi. Latauspaikka: Origin.

Availability: 70 varastossa

Kuvaus

The Sims 3: Pets latauskoodi. Latauspaikka: Origin. Latauskoodi toimitetaan välittömästi tilauksen maksamisen jälkeen sähköpostitse järjestelmämme toimesta.

Luo täydellisiä tai epätäydellisiä lemmikkejä Simsiisi, kovaa vartiokoiraa tuhoisasta pennuista luotettaviin hevosiin ja enemmän, kun päätät paitsi, kuinka Simin lemmikkisi näyttävät, mutta myös heidän persoonallisuutensa piirteitä. Useilla uusilla toiminnoilla ja sosiaalisilla vuorovaikutuksilla hallitaan näitä lemmikkejä ja kokee maailmaa heidän näkökulmastaan. Anna Simsille uusi perheesi jäsen ja löydä uusia tapoja pelata elämää!
Avainominaisuudet:
Lisää lemmikkejä merkitsee enemmän hauskaa! Luo monenlaisia ​​ainutlaatuisia koiria, kissoja ja ensimmäistä kertaa aina hevosia! Ajattele Sim: llä, mitä se vaatii villin hevosen sulkemiseksi?
Ole lemmikki. Käytä Sim-lemmikkisi ohjaamista kaivamaan, kaivaamaan, käsittelemään ja lisää. Ole täydellinen kumppani tai haaksirikko Simoksesi!
Lemmikkeillä on omat piirteensä! Älykkäästä, rohkeasta ja ystävällisestä hydrofobiseen, väsyttävään, epämuodolliseen, lempeään, nopeaan ja ketteraan määrittämään Simsin lemmikkisi persoonallisuuden.
Lemmikkieläimet voivat oppia taitoja. Kissat ja koirat voivat oppia metsästämään, koirat voivat oppia löytämään keräilytuotteita ja hakea Simsisi päivämäärän, ja hevoset voivat oppia kilpa- ja hyppyjä.
Sims voi ottaa lemmikkinsä ulkona! Ota Spike parkkeuteen, vie viinitarhat kirjastoon tai ratsastaa tähtiä uuteen Equestrian Centeriin.

Lisätiedot

Saatavuus

Heti varastolla, toimitus välittömästi sähköpostilla

pa_postiluokka

Ilmainen toimitus – 0 e

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

PC

Alakategoria

Latauskoodit

Latauspaikka

Origin

Tuottaja

PC

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “The Sims 3: Pets (latauskoodi)”