Max Payne 3 (latauskoodi)

Max Payne 3 (latauskoodi)

19,20 

PC: Max Payne 3 latauskoodi. Latauspaikka: Steam.

Availability: 16 varastossa
  • Kuvaus
  • Lisätiedot
  • Arviot (0)

Kuvaus

Max Payne 3 latauskoodi. Latauspaikka: Steam. Latauskoodi toimitetaan välittömästi tilauksen maksamisen jälkeen sähköpostitse järjestelmämme toimesta.

Max Payne 3 jatkaa tarinaa entisenä New York Cityn etsivänä. Hänellä on edelleen ahdistavia muistoja liittyen traumaattiseen menneisyyteensä. Max aloittaa uuden elämän töskennellen yksityisessä turvallisuuspalvelussa suojellen rikasta teollisuusmiestä ja hänen perhettänsä Sao Paulossa, Brasiliassa.

Kun jengeillä on tavoite saada perhe omaan suojeluunsa, Maxin on pakko taistella pelastaakseen asiakkaansa ja puhdistaakseen oma maine.

Samalla hänen on tavoite päästä eroon demoneista, jotka kiduttivat häntä liian kauan.

Peli hödyntää uusinta teknologiaa ja on elokuvamainen toimintapeli, joka sisältää uusimman Natural Motion fysiikan ja upouuden Rockstar Advanced Game Engine -pelimoottorin.

Tuloksena on erittäin hienostunut pelattavuus, jossa on laaja valikoima realistisia aseita, älykäs käyttöjärjestelmä ja hienostunut Bullet-Time mekaniikka.

Sen lisäksi, että pelissä on laaja yksinpelikampanja, Max Payne 3 tarjoaa sarjaan mös ensimmäisen addiktoivan moninpelikokemuksen.

Max Payne 3:n moninpelillä pyritään saamaan aikaan pelikokemus, joka dynaamisesti muuttaa karttojen ja tilan etenemistä kaikille pelaajille pelin aikana.

Sen lisäksi, että pelissä on perinteisiä moninpelitiloja, Max Payne 3 sisältää mös palkinto- ja tasausjärjestelmän, pysyviä klaaneja ja useita strategisia load-out vaihtoehtoja.

Max Payne 3 on synkkä ja karu toimintapeli, jonka ikäraja on K18.

GameReactor Suomi
9/10

The Guardian
5/5

Gamesradar
10/10

G4TV 5/5

Joystiq 4.5/5

Game Informer
9.25/10

Polygon 9/10

IGN 9/10

Destructoid
9/10

Lisätiedot

Saatavuus

Heti varastolla, toimitus välittömästi sähköpostilla

pa_postiluokka

Ilmainen toimitus – 0 e

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

PC

Alakategoria

Latauskoodit

Latauspaikka

Steam

Tuottaja

PC

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Max Payne 3 (latauskoodi)”